Gods i Vejle

Rohden Gods er et gods der er geografisk placeret ved Vejle, i de mest naturskønne omgivelser. På godset finder du faciliteter indenfor bryllupslokaler, festlokaler, udlejning og meget mere.

Rohden Gods er et af landets nydeligste godser og ligger elegant placeret i den østjyske natur i området ved Vejle Fjord.

De smukke, hvide mure står i bjergtagende kontrast til det omkringliggende naturområde.

Selvom godset er privatejet, så åbnes dørene lejlighedsvist op for offentligheden i forbindelse med større arrangementer og til private begivenheder.

Leje af gods til bryllup og andre private arrangementer

Det er muligt at leje godsets lyse riddersal, der nænsomt er sat i stand med tanke på godsets historie, hjerte og udtryk.

Ved nogle arrangementer er anledningen så særlig og betydningsfuld, at det er værd at hæve sig lidt over middelmådigheden.

Det kunne f.eks. være i anledningen af bryllup, årsfest, firmaudflugter, mærkedage, møde, reception og eller lignende.

Den lyse riddersal står flot og indbydende med sit lyse interiør og de rustikke træstolper. I kombination med de naturskønne omgivelser ved Rohden, sikrer I jer hyggelige og idylliske rammer for jeres næste større begivenhed.

I kan leje den smukke riddersal gennem den prisvindende Restaurant Remoulade, som ligger på Vejle Lystbådhavn. I er derfor også sikret den ultimative og kompromisløse madoplevelse i forbindelse med jeres arrangement.

Er du i en beslutningsproces om hvilke bryllupslokaler du skal leje til din bryllupsfest eller bryllupsarrangement, så har Rohden Gods nogle af de smukkeste faciliteter du kommer til at finde.

Festlokaler Vejle

Når det gælder festlokaler i Vejle, vil du ligeledes finde smukke omgivelser og store samt flotte festlokaler, der kan rumme begivenheder og events, hvor du ønsker at det skal gå fornemt for sig.

Forlæng aftenen med et gods ophold

Når I lejer riddersalen på Rohden Gods, så har I samtidig også mulighed for at forlænge arrangementet til et mindre godsophold. I kan nemlig leje de seks luksushotelværelser i godsets østfløj. På den måde skal I og jeres nærmeste gæster ikke spekulere for meget over hjemmetransport, når aftenen når sin ende.

  • Rohden Gods
  • ·
  • Rohdenvej 4
  • ·
  • 7140 Stouby
  • ·
  • Tlf. 7580 5650